Onze huid verliest dagelijks vitaminen ten gevolge van externe factoren zoals stress, luchtvervuiling en te intense blootstelling aan UV-stralen.

De Environ® filosofie is gebaseerd op het gezond maken/houden van de huid door het chronisch tekort aan vitaminen te corrigeren. Op deze manier worden alle cel- en huidfuncties genormaliseerd, wat leidt tot een gezonde, jeugdige en stralende huid. Niet de symptomen, maar wel de oorzaken van de huidproblemen worden aangepakt.

Environ is de specialist in cosmetische behandelingen en producten, gericht op huidverbetering & anti aging. De unieke combinatie van anti-oxidanten en vitamine A zorgt voor snel en hoog resultaat.

Environ is in 1990 opgezet door plastisch chirurg Dr. Des Fernandes. Hij was de eerste die een hoge dosis vitamine A in verzorgingsproducten gebruikte voor de behandeling van de door zon beschadigde huid.

Bijzonder is ook dat het geschikt is voor alle huidtypes. Environ werkt genezend op de huid en werkt ook preventief tegen beschadigingen.

TCA Peel Environ: (Youth Renew Cool Peel TCA 1-3 lagen)
Environ met het Vitamin STEP-UP SYSTEM bestaat uit een groot assortiment aan revolutionaire producten. Waaronder een nieuw alternatief voor agressieve peelings: zacht en veilig. Met een verbluffend resultaat. Een TCA-peeling bevat trichloorazijnzuur, wat de huid helpt om te exfoliëren zonder de opperhuid te vernietigen. Je behandelt hiermee pigmentvlekken, acne-littekens, zwangerschapsmasker(s), grote poriën, rimpels en de zonbeschadigde huid. De huid kàn na een paar dagen licht vervellen. En na een week is het eindresultaat te zien: een gladde, strakke en verstevigde huid.

0

Start typing and press Enter to search

× Hoe kan ik je helpen?