We zijn gewend om van alles aan de buitenkant te doen, maar vanaf de buitenkant collageen (voor een stevige huid) inbrengen en stimuleren  is bijna onmogelijk. Je huid neemt het collageen niet op door de grove structuur. En hoe ouder, hoe minder we van dit collageen bezitten.

Een goed opgebouwde huid is dus belangrijk voor maximaal en blijvend resultaat op die huid. 

Wij spreken uit ervaring dat huidsuppletie echt een goede aanvulling is, omdat groenten, vlees en fruit anno nu helaas niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger bevatten.

Goed voor jezelf en je huid zorgen begint van binnenuit.‘

 

Cellics: (link Cell Pure en Elixer Limitless)

Met Cellics “Natural Skin Architecture” kan het nu en zonder gedoe. De supplementen van Cellics vormen een belangrijke aanvulling op de benodigde vitaminen en mineralen om er stralend uit te zien en je fit te voelen.

Cellics is een revolutionair cel-, huid- en vitaliteit supplement dat u heel makkelijk inneemt. Het vormt een basis voor extra vitaliteit en gezondheid. Daarnaast is het een een immuunboost om te zorgen dat u niet snel gevloerd wordt door bacteriën en virussen. Het bevat een breed spectrum aan antioxidanten die uw cellen beschermen tegen alle slechte invloeden van buiten. Het geeft een boost aan bouwstoffen om uw cellen gezond te houden en op te kunnen bouwen. De hoogwaardige bouwstoffen, zoals een ongekende dosis premium fish collageen, fytoceramides en hyaluronzuur laten u stralen!

 

Cellics producten die je huid verbeteren van binnen uit zijn:

* Cell Elixer, Cell Limitless, Cell Omega, Cell First, Cell Pure (foto erbij)

 

Pure omega 3 visolie: (link omega flow visolie)

 

Essentiële vetzuren zijn actief in al je lichaamsweefsels en -cellen en zorgen voor een goed functioneren van de meest uiteenlopende interne processen. Lang verhaal kort: voldoende inname van omega 3 is echt essentieel om als mens optimaal te functioneren.

De voordelen van dit Omega 3 supplement:

  • Het is een vloeibaar supplement
  • Het zit in een glazen fles – dus BPA-vrij en duurzaam!
  • Een verhoogde DHA waarde, wat een belangrijke bouwsteen voor alle hersencellen is en van groot belang voor de flexibiliteit van celmembranen en hun vermogen om gezonde voedingsstoffen in hersencellen op te nemen.
  • Het is goed opneembaar door het lichaam
  • Het is duurzaam (MSC-gecertificeerd)

 

Pure collagen poeder: (link collagen poeder flow)

Naast een lekker natuurlijk smaakje, zijn de belangrijkste ingrediënten natuurlijk het de viscollageen peptiden (86%) en poeder van de acerola vrucht. Dit is een soort kers uit de tropen met een hoog gehalte aan natuurlijke vitamine C. Vergeleken met een sinaasappel bevat ze 30 x keer vitamine C.

We hebben nu het beste viscollageen gevonden. Dan willen we het nu ook helemaal goed doen. We voegen daarom een beetje natuurlijke vitamine C toe (in de vorm van acerola-poeder) en dus geen synthetisch ascorbinezuur. De reden hiervan is dat een gezond lichaam voldoende vitamine C nodig heeft om zelf hiervan, uit de opgenomen aminozuren, collageen te maken.

  1. Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen wat de huid verstevigt
  2. Vitamine C speelt een rol bij de aanmaak/opbouw van kraakbeen
  3. Vitamine C draagt bij aan de instandhouding van sterke botten

 

Pure omega flow producten die je huid verbeteren van binnen uit zijn:

* pure omega 3 visolie en pure collagen poeder (foto erbij)

0

Start typing and press Enter to search

× Hoe kan ik je helpen?